Aktivitete, Të rejat|

Me të rinj të klubit të librit @arratisje.al të cilët prej disa vitesh kanë krijuar një oaz diskutimesh dhe ndjesish të bukura mbi librat dhe leximin në qytetin e Shkodrës.
Klubet e librit janë një formë e mirë komunikimi që përsosin shijet e përbashkëta mbi botën e pafund të librave.
@qendra_e_librit_ po punon për të motivuar të rinjtë në ngritjen e hapësirave të tilla komunikimi në qytete, shkolla të ndryshme në vend.

Comments are closed.

Close Search Window