Aktivitete, Të rejat|

Me studentë të Fakultetit të Edukimit në Universitetin Aleksandër Mosiu në qytetin e Durrësit, në takimin e parë të një cikli bisedash mbi librin, ku u prezantua kolana “Anima”, një prej botimeve më të fisme të Dukagjinit.
Me Aleksandër Çipën, gazetar e drejtues i UGSH, Dr. Drita Isufajn, pedagoge në UAMD, Prof. Assoc. Dr. Sejdi Gashin e Prof. Assoc. Dr. Naim Berishën, prof. Manjola Zaqellari;
bashkëpunëtorë të Dukagjinit, Ornela Sinametën, studente në UAMD, diskutuam rreth veprave të kolanës dhe përjetimet tona si lexues.

Comments are closed.

Close Search Window