Aktivitete, Të rejat|

Juria e Çmimit Lumo Skëndo ka nisur punën për të vlerësuar botimet më të mira në fushën e publicistikës dhe eseistikës përgjatë vitit 2022.
Juria këtë vit përbëhet nga: Prof. Teuta Toska, Drejtori i Arkivës Ardit Bido, prof. Belina Budini, gazetarja Monika Stafa dhe Drejtori i Institutit Lumo Skëndo Uran Butka.
Ftojmë botuesit të sjellin pranë QKLL listat e botimeve në këto kategori për vitin 2022!

Comments are closed.

Close Search Window