Aktivitete, Të rejat|

Për autoret gra në letërsinë suedeze. Ambasadorja e Suedisë në Tiranë Elsa Hastad solli një vështrim mbi historinë e feminizmit në letërsinë.

Nga Selma Lagerlöf tek Astrid Lindgren, një udhëtim në libra që shënjuan perceptime dhe ide mbi kulturën dhe lirinë njerëzore.

Comments are closed.

Close Search Window