Aktivitete, Konkursi “Libri i karantinës”, Të rejat|

Në një ceremoni, ku ishte e pranishme edhe ministrja e Kulturës, Elva Margariti, juria e Konkursit “Libri i Karantinës”, ka bërë publike tre autorët fitues mes 82 dorëshkrimeve pjesëmarrëse në këtë kompeticion.

Juria, e përbërë nga Rita Petro, Durim Abdullahu, Fatmira Aliaj, Ylli Demneri dhe Loer Kume, ka vlerësuar si librat më të mirë të konkursit “Libri i Karantinës” veprat e mëposhtme:

“I liri”, me autor Lum Gashin;

“Tregime”, me autor Ervin Nezhën;

“Grupi Bella Ciao”, me autore Vera Bekteshin.

Comments are closed.

Close Search Window