Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit organizoi mbrëmjen e djeshme në mjediset e Muzeut Historik Kombëtar konferencën kushtuar 150-vjetorit të lindjes së At Gjergj Fishtës, Poetit tonë kombëtar i cilësuar si Homeri shqiptar për poemën “Lahuta e Malcis”.
Të ftuar për të kumtuar mbi veprën e Fishtës ishin Prof. Tonin Çobani, Prof. Lili Sula, Prof. Leka Ndoja, Prof. Anila Mullai, Prof. Rovena Vata, Prof. Primo Shllaku dhe studiuesi Behar Gjoka.

 

Comments are closed.

Close Search Window