Aktivitete, Të rejat|

Flogerta Krypi, fituese e Fondit të Krijimtarisë Letrare për të Rinj 2022 nga Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit, promovoi sot mes miqsh romanin “28 rrahje zemre matematikore”.
Ky roman u vlerësua për konceptim strukturor modern të rrëfimit, të shprehur me ndjeshmëri të lartë artistike dhe ligjërim të pasur figurativ.
Të rinjtë një prioritet i përhershëm!
Suksese Flogerta!

Comments are closed.

Close Search Window