Aktivitete, Të rejat|

Një grup nxënësish të Future Education Center nga Berati; zgjodhën Qendrën Kombëtare të Librit dhe Leximit si një nga destinacionet e ditëve të Festave të nëntorit.
Ata zhvilluan një bisedë me autorët e rinj Gloria Fatia, Loer Kume dhe Tobias Xhaxhiu mbi rëndësinë e leximit.
Leximi mbetet e vetmja hapësirë që na çon drejt edukimit e vazhdimësisë!

Comments are closed.

Close Search Window