Aktivitete, Të rejat|

🖋📖🖋Drejtoresha e Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit, Alda Bardhyli, dhe zoti Jean-Luc Puyau, Atashe i bashkëpunimit për gjuhën frënge pranë Ambasadës Franceze në Tiranë, u mblodhën në një takim, ku u diskutua mbi procesin e ngritjes së punës për krijimin e grupit të parë të përkthyesve që do të trajnohen nga QKLL-ja dhe Ambasada Franceze me ekspertë të fushës.

Comments are closed.

Close Search Window