Aktivitete, Të rejat|

Juria e Fondit të Krijimtarisë Letrare për të Rinj nisi sot punën për të vlerësuar veprat më të mira të autorëve nën 35 vjeç, që do të aplikojnë në Thirrjen e hapur nga Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit.
Juria do të kryesohet nga shkrimtari Liridon Mulaj dhe anëtarët Sonila Strakosha dhe Enkel Demi.

Comments are closed.

Close Search Window