Aktivitete, Të rejat|

Me rastin e 120-vjetorit të ndarjes nga jeta të shkrimtarit, poetit, Jeronim De Rada, Qendra e Studimeve dhe Publikimeve për Arbëreshët (QSPA) në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare të Librit dhe Leximit, organizuan një veprimtari kulturore të përbashkët më datë 28 shkurt, ora 11.00 pranë ambienteve të QKLL.

Kjo veprimtari u moderua nga studiuesja e QSPA, Dr. Jolanda Lila dhe në aktivitet morren pjesë me kumtesat e tyre  Prof. Ymer Çiraku, Dr. Leka Ndoja, Dr. Manjola Tërshana, Behar Gjoka dhe Dr. Jolanda Lila.

Comments are closed.

Close Search Window