Aktivitete, Të rejat|

Drejtoresha e Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit u takua sot me autorët e rinj të letërsisë shqipe, ku dialogoi për problematikat që ata hasin në fushën e botimeve dhe të promovimit të veprave të tyre.

Po ashtu zonja Alda Bardhyli shpalosi vizionin e QKLL-së për mbështetjen e autorëve të rinj shqiptarë nëpërmjet Fondeve që ky institucion ka hapur, ndihmesa ndaj tyre në Panairet Ndërkombëtare të Librit për krijimin e kontakteve me agjentë të huaj letrarë, si dhe krijimin së shpejti të Këshillit të Autorëve të Rinj pranë QKLL-së, i cili do të mblidhet me synimin të këshillojë strategji për promovimin dhe motivimin e mëtejshëm për autorët shkqiptar dhe të leximin e tyre.

Comments are closed.

Close Search Window