Aktivitete, Të rejat|

Fushata e leximit #ShqipëriaLexon #LexoMeMua e koceptuar si një tryezë e hapur takimesh në vazhdimësi përgjatë vitit, vazhdoi sot në Shkollën e Mesme Kombëtare “Hoteleri-Turizëm” në një takim me Klubin e Leximit të kësaj shkolle. Me Drejtoreshën znj. Flutura Vaqarri dhe me profesoreshën e letërsisë znj. Klodiana Shupuli dhe shkrimtarin Liridon Mulaj u diskutua për leximin dhe rëndësinë e ka ai në edukimin e brezave. 

Comments are closed.

Close Search Window