Aktivitete, Të rejat|

Në kuadër të Tetorit të Librit me moton “Libri afron Botën”, profesoreshat Dhurata Shehri dhe Drita Isufaj, si dhe botuesja Anila Bisha nga botimet “Mediaprit” ishin në një bisedë me gazetaren Arta Marku përballë nxënësve të shkollës “Faik Konica”, ku diskutuan mbi rolin që ka letërsia në përgatitjen e brezave të ardhshëm, sa forcë ka pasur letërsia të ndikojë në kurrikulat shkollore dhe universitare, cila është hapësira që programet shkollore i kanë lënë letërsisë, cilat janë boshllëqet ne këto programe dhe çfarë mundet të përmirësohet.

 

Comments are closed.

Close Search Window