Aktivitete, Të rejat|

Poeti i madh shkruan kohën e tij.
T.S. Eliot
Mes vargjesh e rrëfimesh, kujtuam në ditën e tyre të lindjes dy poetë të rëndësishëm të historisë sonë letrare: Migjenin dhe Dritëro Agollin. Tetori do të jetë një muaj që gjithnjë do të na lidhë me emrat dhe kontributin e tyre të vyer. Mirënjohje për aktorët Roza Anagnosti dhe Kastriot Çaushi, që na dhuruan një shfaqje plot emocione, duke na kujtuar forcën e madhe që ka poezia në çdo kohë.

Comments are closed.

Close Search Window