Aktivitete, Të rejat|

Leximi është forma e vetme që na çon drejt edukimit të një brezi e shoqërie më të mirë nesër.
Me nxënësit e shkollës “Kolë Jakova” ne diskutuam sot mbi vlerat e leximit, rolin që kanë librat në rrugën e gjatë të dijes.
Fushata mbi ndërgjegjësimin mbi leximin duhet të nisë nga auditorët e shkollave, aty ku roli i mësuesve është shumë i rëndësishëm për raportin e mëvonshëm të secilit nxënës me leximin.
Leximi, një prioritet i Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit.

Comments are closed.

Close Search Window