Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit në Tiranë promovoi librin ‘Kosova në 14 tregime kulturore – 2’ nga Arbër Selmani.
Intervistat në librin ‘Kosova në 14 tregime kulturore – 2’, flasin për jetën dhe punën e këtyre njerëzve: Xhevat Syla, Mixha Ramë, Adelina Thaçi Meta, Agim Qena, Luan Hajra, Hana Cakuli, Lala Meredith-Vula, Naser Berisha, Rifat Kukaj, Bajram Bylykbashi, Malda Susuri, Zake Prelvukaj, Kenneth Andresen dhe Abdullah Konushevci.
Të gjitha fitimet nga shitja e librit  do të shkojnë në ndihmë të fëmijëve me autizëm dhe organizatën ‘Autizmi’ në Kosovë.
Promovimi u mbajt duke respektuar të gjitha rregullat mbrojtëse ndaj covid-19.

Comments are closed.

Close Search Window