Aktivitete, Të rejat|

Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës bëri një prezantim të botimeve shkencore të vitit 2022 në Qendrën Kombëtare të Librit dhe Leximit, në kuadër të tetorit të librit.

Pjesë e aktivitetit ishin akademikë si Mehmet Kraja, Justina Shrioka Pula, Rauf Dhomi dhe Sabri Hamiti, të cilët prezantuan botimet e reja.

Veprimtaria botuese e Akademisë është një nga shtyllat themelore të punës së saj.

Comments are closed.

Close Search Window