Aktivitete, Të rejat|

Të nderuar të kishim sot në hapësirat e Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit , një nga emrat e rëndësishëm të letërsisë së Vendeve të Ulëta, shkrimtarin Jan Brokken, i cili erdhi në një bisedë mbi letërsinë, kulturat dhe shoqërinë bashkëkohore sot.
I pranishëm ishte dhe zv/ambasadori i  z. Rogier Nouwen.
I botuar nga Dituria, Jan Brokken është mirëpritur nga lexuesi shqiptar.

Comments are closed.

Close Search Window