Aktivitete|

Kolegjiumi pranë Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit, u mblodh sot për t’u dhënë jetë projekteve të parashikuara për vitin 2020. Autori shqiptar dhe libri shqip do të jetë në fokus të punës së QKLL-së.

Fotot@Endri Qenanaj

Comments are closed.

Close Search Window