Aktivitete|

Ambasadorja e Greqisë në Tiranë, Sophia Philippidou në një vizitë sot në Qendrën Kombëtare të Librit dhe Leximit. Krijimi i më shumë hapësirave të bashkëpunimit mes dy vendeve në fushën e librit, ishte fokusi i bisedës me Drejtoreshën e QKLL Alda Bardhyli.

Photos by #CVSAAlbania!

Comments are closed.

Close Search Window