Aktivitete, Të rejat|

Drejtoresha e Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit, Alda Bardhyli, ishte e ftuar për një leksion të hapur me studentët e Fakultetit të Shkencave Sociale në UT.
Vitet ’60 – ’70 në letrat shqipe: Futurizmi, moderniteti dhe ideologjia”, ishte tema e diskutimit që ajo ndau me studentët, si dhe rëndësinë që ka leximi në formimin e individit.
E pranishme ishte edhe pedagogia e politoliogia Klodiana Beshku

Comments are closed.

Close Search Window