Aktivitete, Të rejat|

Çfarë është letërsia? Si udhëton ajo në kohë?
Aleksandër Çipa, Namik Dokle, Anna Shkreli dhe Arta Marku në një bisedë me nxënësit e Liceut Artistik “Jordan Misja” në kuadër të Tetorit të Librit mbi letërsinë dhe kohët brenda saj.

Comments are closed.

Close Search Window