Aktivitete, Të rejat|

Me nxënësit e shkollës 9-vjeçare Selim Alliu në qytetin e Peshkopisë, në një bisedë mbi librin dhe leximin, në kuadër #Shqipërialexon
Eshtë bukur të takosh nxënës kaq të përkushtuar pas dijes, të cilët artikulojnë ëndrra të cilat urojmë ti realizojnë gjatë jetës!
Faleminderit mësueseve të letërsisë së kësaj shkolle, për pasionin me të cilin përcjellin tek brezat dashurinë për gjuhën shqipe!

Comments are closed.

Close Search Window