Aktivitete, Të rejat|

Në 5 vjetorin e Shenjtërimit të Nënë Terezës kujtojmë me nderim kontributin e saj për shpirtin njerëzor.
Një ekspozitë me rreth 400 tituj librash nga autorë të ndryshëm kushtuar figurës së saj, vazhdon të qëndrojë e hapur në hapësirat e Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit📚🇦🇱
Shenjt Tereza është shembull i jashtëzakonshëm i misionit të heshtur e të pareshtur të bamirësisë, dëshmitare e paharrueshme e dashurisë, që gjeti shprehjen e vet konkrete në shërbimin e vazhdueshëm ndaj vëllezërve e motrave më të varfër e më të braktisur të botës, pa dallim e pa përjashtim race, feje, kombësie apo përkatësie shoqërore!

Comments are closed.

Close Search Window