Aktivitete, Të rejat|

“Demistifikimi i historisë dhe e ardhmja”, ishte tryeza e diskutimit që Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit organizoi në fund të një muaji shoqëruar me aktivitete për 109-vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë.
Historianët Pëllumb Xhufi, Nevila Nika, Artan P. Hoxha, Ardit Bido dhe Dorian Koçi sollën qasjen e tyre ndaj një procesi të natyrshëm në historinë e kombeve në raport me rishikimin e historisë.

Comments are closed.

Close Search Window