Aktivitete, Të rejat|

80 vjet pa Stefan Cvajg
Bashkë me ambasadorin e Austrisë në Tiranë, z. Christian Steiner, studentë të Fakultetit të Letërsisë në Universitetin e Tiranës, kujtuam sot një prej autorëve më të rëndësishëm jo vetëm të letërsisë austriake, por dhe asaj botërore, Stefan Cvajg.
Mirënjohje pa fund shqipëruesve të tij në gjuhën shqipe: Vedat Kokona, Afrim Koçi, Aristidh Ristani, Donika Omari, Robert Shvarc, Enver Fico, Klio Evangjeli, Përparim Sinani, Jorgji Doksani, Islam Spahiu, Elda Gjana.

Comments are closed.

Close Search Window