Aktivitete, Të rejat|

Mes miqsh dhe lexuesish trokitëm gotat dhe ndamë biseda, në 79-vjetorin e lindjes së shkrimtarit Fatos Kongoli.
Një nga përfaqësuesit e letërsisë moderne shqipe, Kongoli ka një kontribut të çmuar në historinë e letrave shqipe pas viteve ’90.
I urojmë jetë të gjatë!

Comments are closed.

Close Search Window