|

Mbështetja e krijimtarisë letrare për fëmijë për vitin 2020

Kjo thirrje vjen në zbatim të politikës së Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit në mbështetje të krijimtarisë së autorëve shqiptarë për fëmijë

Comments are closed.

Close Search Window