Ftesa, Të rejat|

“Ditën e hënë, dt. 09 mars, ora 11:30, pranë Art Turbinës, Qendra Kombëtare e Librit dhe e Leximit (QKLL) organizoi një aktivitet kushtuar grave.
Frymëzuar nga thënia e nobelistes Svetlana Alexievich “Burrat janë kudo”, mbi gratë në botën letrare sot, QKLL-ja solli në vëmendje zërat e munguar në historinë tonë letrare.
Një reflektim mbi historinë e grave shqiptare në letërsi dhe roli i tyre sot…

Në këtë aktivitet ishin tё pranishёm gra e personalitete të njohura të artit, e kulturës.

Comments are closed.

Close Search Window