Vizita e nxënësve të Future Education Center nga Berati në QKLL

Aktivitete, Të rejat|

Një grup nxënësish të Future Education Center nga Berati; zgjodhën Qendrën Kombëtare të Librit dhe... Read More → Vizita e nxënësve të Future Education Center nga Berati në QKLL

Aktiviteti letrar “Poezia e Podrimjes” në QKLL, në kuadër të vitit të Ali Podrimjes

Aktivitete, Të rejat|

Dashuria nuk vjetërohet përsoset vazhdimisht por Zoti nuk është mace të na grithë rreth qafe na hedh... Read More → Aktiviteti letrar “Poezia e Podrimjes” në QKLL, në kuadër të vitit të Ali Podrimjes

Takim letrar kushtuar sjelljes në gjuhën shqipe të veprës “William Shakespeare” nga Victor Hugo

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit organizoi me përkthyesen Ermira Godo, takimin letrar kushtuar... Read More → Takim letrar kushtuar sjelljes në gjuhën shqipe të veprës “William Shakespeare” nga Victor Hugo

Takim i drejtoreshës së QKLL-së, znj.Alda Bardhyli me kryetarin e Shoqatës së Botuesve të Kosovës, z.Edon Zeneli

Aktivitete, Të rejat|

Drejtoresha e Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit, znj. Alda Bardhyli, zhvilloi sot një takim me... Read More → Takim i drejtoreshës së QKLL-së, znj.Alda Bardhyli me kryetarin e Shoqatës së Botuesve të Kosovës, z.Edon Zeneli

Ndarja e çmimeve të edicionit të 25-së të Panairit të Librit

Aktivitete, Të rejat|

U ndanë sot çmimet e edicionit të 25-së të Panairit të Librit Çmimi Shkrimtari më i mirë i vitit... Read More → Ndarja e çmimeve të edicionit të 25-së të Panairit të Librit

Sa lexohen autorët shqiptarë? Diskutim mbi librin shqip

Aktivitete, Të rejat|

Sa lexohen autorët shqiptarë? Cilat janë sfidat e një letërsie përballë lexuesit? Botues, autorë dhe... Read More → Sa lexohen autorët shqiptarë? Diskutim mbi librin shqip

Promovimi i antologjisë “La mamma e l’umidità” me shkrimtare bashkëkohorë shqiptarë në gjuhën italiane

Aktivitete, Të rejat|

Në promovimin e antologjisë me shkrimtarë bashkëkohorë shqiptarë në gjuhën italiane, botuar nga Besa... Read More → Promovimi i antologjisë “La mamma e l’umidità” me shkrimtare bashkëkohorë shqiptarë në gjuhën italiane

Promovimi i librit “Tirana Redux” të shkrimtares Eir Plasari

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit mirëpriti në mjediset e veta shkrimtaren Eir Plasari, në promovimin... Read More → Promovimi i librit “Tirana Redux” të shkrimtares Eir Plasari

Çelja e Panairit të 25 të Librit në Tiranë, nën moton “Jemi të gjithë lexues”

Aktivitete, Të rejat|

Me moton “Jemi të gjithë lexues”, u zhvillua sot, në Pallatin e Kongreseve, ceremonia e çeljes së... Read More → Çelja e Panairit të 25 të Librit në Tiranë, nën moton “Jemi të gjithë lexues”

Promovimi i librit “28 rrahje zemre matematikore” të Flogerta Krypit

Aktivitete, Të rejat|

Flogerta Krypi, fituese e Fondit të Krijimtarisë Letrare për të Rinj 2022 nga Qendra Kombëtare e Librit... Read More → Promovimi i librit “28 rrahje zemre matematikore” të Flogerta Krypit

Close Search Window