Aktivitete, Të rejat|

“Leximi si reflektim” ishte tema e bisedës me drejtoren e QKLL-së, znj.Alda Bardhyli, shkrimtarin Andreas Dushi, drejtoren e botimeve UET press, Suela Bala, gazetarin e perkthyesin Ben Andoni dhe shkrimtarin Liridon Mulaj në Librarinë “Onufri”.

Comments are closed.

Close Search Window