Aktivitete, Të rejat|

Sa lexohen autorët shqiptarë? Cilat janë sfidat e një letërsie përballë lexuesit?
Botues, autorë dhe librarë u bënë bashkë në një diskutim mbi librin shqip, në sallën ovale të Panairit të 25 të Librit.
Sot është dita e katërt e Panairit.
Ju ftojmë ta vizitoni!

Comments are closed.

Close Search Window