Aktivitete, Të rejat|

Christian Elia, gazetar italian, sapo ka nxjerrë në librari librin e tij “Babai i madh”. Një reflektim mbi Shqipërinë komuniste, politikën e Hoxhës dhe raportet e sotme të vendit me të shkuarën.
Një analizë e shkruar me pasion, na sjell një fotografi të historisë, shoqëruar me imazhet e Camilla de Maffei.
Elia foli sot para lexuesve në Sala Albania në Salone Internazionale del Libro.

Comments are closed.

Close Search Window