Aktivitete, Të rejat|

Prof. dr. Saverina Pasho do të udhëheqë nivelin e dytë të ateliesë së përkthimit nga shqipja në frëngjisht ngritur nga Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit në bashkëpunim me Ambasadën e Francës në Shqipëri. Qëllimi i kësaj atelieje është të mbështesim një brez të ri përkthyesish, që do të ndihmojnë në komunikimin e dy kulturave me njëra-tjetrën.

Suksese grupit!

Comments are closed.

Close Search Window