Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit mirëpriti nëpërmjet hapjes së thirrjes për “Trajnimin e Përkthyesve nga Frëngishtja në Shqip” aplikimet nga përkthyesit e fushës, sipas kritereve të caktuara, i cili do zhvillohet me mbështetjen e Ambasadës Franceze në Shqipëri dhe QKLL-së.
Në mbyllje të këtij procesi, aplikantet që iu përgjigjën kësaj thirrjeje janë si vijon:
1.Blerta Hyska
2. Edlira Mema
3. Elena Begotaraj
4. Ergisa Bebja
5. Eva Papamihali
6. Fabiola Kadi
7. Helona Pani
8. Katerina Bylyku
9. Lindita Gjetani
10.Lorena Dedja
11. Sema Hysa
Shpallja e fituesve do realizohet në datë 30 shtator.

Comments are closed.

Close Search Window