Aktivitete, Të rejat|

Juria e Fondit të Krijimtarisë për të Rinj, me kryetare studiuesen Lili Sula, dhe anëtarë shkrimtarët Virion Graçi dhe Alfred Peza, u mblodhën për të diskutuar mbi aplikimet e ardhura pranë QKLL-së në këtë fond mbështetës. Në përfundim të këtij procesi të parë, kanë marrë pjesë 17 aplikantë në gjininë e prozës dhe të poezisë.
APLIKIMET:
1. Rei Hodo, “Apricus”, poezi, Botimet Jozef
2. Marinela Ajasllari, “Jam varg i lirë”, poezi Botimet ADA
3. Sokol Thana, “Përtej imagjinatës”, prozë, Botimet Toena
4. Alban Tufa, “Nishanet në formë L-je”, roman, Botimet Toena
5. Bjorn Kamberi, “Dita e fundit e Mesjetës”, novelë, UET Press
6. Enea Ruçi, “Diej të largët”, prozë, Albas
7. Xhoana Jaku, “Dritëhijet, fatet” fantashkencë, Albas
8. Eir Plasari, “Tirana Redux”, prozë, Albas
9. Endri Qenanaj, “Anatomia e pafajësisë”, prozë, Albas
10. Behar Jacaj, “Hoteli përbri kishës”, tregime, Albas
11. Danjela Vladi, “Muzgu i mëngjesit tim”, poezi, Albas
12. Adrian Zalla, “ART”, novelë, Albas
13. Dëfrim Deda, “Hap’syrë”, poezi, Botimet Fishta
14. Ermelinda Pashaj, “Vajza e dhomës 11”, roman, Botimet Mediaprint
15. Ermal Lala, “Spirit”, roman, Botimet Muzg
16. Bora Kërtusha, “Peng i braktisur”, roman, Argeta LMG
17. Flogerta Krypi, “28 rrahje zemre matematikore”, roman, Argeta LMG

Comments are closed.

Close Search Window