Aktivitete, Të rejat|

Kujtuam sot përmes leximesh, gra që vijojnë të jenë të fshehura në diskursin publik, por që roli dhe kontributi i tyre, i ka dhënë hovë shoqërisë dhe mendimit shqiptar.
Musine Kokalari, Liri Lubonja, Ollga Pllumi, Miranda Haxhia, erdhën përmes leximeve të Valentina Leskajt, Grida Dumës, Elisa Spiropalit, Vera Bekteshit, Belina Budinit dhe Suela Balës përballë studentëve të Universitetit Europian të Tiranës.
Gratë shqiptare – një frymëzim.

Comments are closed.

Close Search Window