Aktivitete, Të rejat|

Karrigia me firmat e shkrimtarëve të njohur shqiptarë, ata që bënë historinë e letërsisë shqipe, u ekspozua për herë të parë në hapësirat e Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit, më 19 dhjetor.
Shoqëruar me një ekspozitë fotografike nga Roland Tasho, kjo ekspozitë është kartolina më e bukur këtë fundviti.
Në foto: Mimoza Ahmeti, Kolë Jakova, Fatos Kongoli, Nasi Lera.

Comments are closed.

Close Search Window