Aktivitete, Të rejat|

Edicioni i 22 i Panairit të Librit në Kosovë çeli dyert sot për lexuesin, në hapësirat e Pallatit të Rinisë në Prishtinë.
Festa e bukur e librit shqip, u përshëndet nga ministri i Kulturës së Kosovës, z. Hajrulla Çeku, i cili foli për një qasje e vëmendje të re në politikat ndaj librit.
Në këtë ceremoni ishte e pranishme dhe drejtoresha e QKLL-së, Alda Bardhyli.

Comments are closed.

Close Search Window