Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit ishte në mjediset e Shtëpisë së Fëmijës “Zyber Hallulli” ku realizoi një bisedë me fëmijët për leximin dhe rolin që ka libri dhe leximi në të ardhmen tonë.

Sa më shumë libra në jetën e fëmijëve tanë, aq më e bukur do jetë e ardhmja e tyre!

Comments are closed.

Close Search Window