Aktivitete, Të rejat|

Shkrimtari Bashkim Hoxha, promovoi në hapësirat e Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit, romanin e tij të ri “Dimri i librave”, botuar nga Onufri.

Një vepër që përshfaq realitete bashkëkohore, nën perceptimin e njerëzve që jetojnë me librin, si një metaforë mbi rëndësinë që ka arti, kultura në ridimensionimin shpirtëror e social të kohës që jetojmë.

Comments are closed.

Close Search Window