Destinacioni special për artin modern në Suedinë Veriore. Hapur nga 10am deri më 6pm çdo ditë gjatë muajve të verës.

Vepra dhe Ditë

1 Gusht — 1 Dhjetor

Teatër Veprimesh

1 Tetor — 1 Dhjetor

Jeta Që Meritoj

1 Gusht — 1 Dhjetor

Nga Sinjaku te Matis

1 Tetor — 1 Dhjetor

“Kiborgët, siç ka përcaktuar filozofja Donna Haraway, nuk janë mirënjohës. Nuk e mbajnë mend gjithësinë.”

Me shtatë kate arkitekture mbresëlënëse, UMoMA shfaq ekspozita arti bashkëkohor ndërkombëtar, ndonjëherë tok me retrospektiva historike arti. Çështjet ekzistenciale, politike dhe filozofike janë pjesë e pandarë e programit tonë. Si vizitorë, jeni të ftuar në biseda ture artistësh, leksione, shfaqje filmash dhe veprimtari të tjera me hyrje të lirë

Ekspozitat prodhohen nga UMoMA në bashkëpunim me artistë dhe muze anembanë botës dhe shpesh tërheqin vëmendje ndërkombëtare. UMoMA ka fituar Nderim Special nga Muzeu Europian i Vitit, dhe qe mes kandidatëve kryesues për Çmimin Muzeu Suedez i Vitit, si edhe për Çmimin e Këshillit Europian për Muzetë.

Bëhuni Anëtar dhe Merrni Oferta Ekskluzive!

Anëtarët përfitojnë hyrje në ekspozita dhe ulje çmimesh ekskluzive. Anëtarësia jonë kushton $99.99 dhe aplikohet një herë në vit.

Comments are closed.

Close Search Window