Aktivitete, Të rejat|

E PREMTJA E SHKRIMTARIT
Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit, duke vazhduar çdo të premte nismën e saj, me në fokus autorin shqiptar, organizoi sot takimin letrar me poeten Rita Petro përballë lexuesit të ri, ku rrëfeu artin e poezisë së saj, muzat që e kanë shtyrë drejt shkrimit, po aq sa edhe misterin që ka pasur ky shkrim.
Kjo bisedë u plotësua edhe me praninë e poetes Mimoza Ahmeti.

Comments are closed.

Close Search Window