Gratë intelektuale u bashkohen mjekëve

I pakategorizuar, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit bëri bashkë gra shkrimtare, studiuese, botuese, profesore në një... Read More → Gratë intelektuale u bashkohen mjekëve

Ftesë me rastin e 8 Marsit

Ftesa, Të rejat|

“Ditën e hënë, dt. 09 mars, ora 11:30, pranë Art Turbinës, Qendra Kombëtare e Librit dhe e Leximit... Read More → Ftesë me rastin e 8 Marsit

QKLL dhe shkrimtarët e brezit të ri

Ftesa, Të rejat|

Një nga prioritetet e punës së QKLL-sё janё autorët e rinj, mbështetja e tyre përmes një sërë... Read More → QKLL dhe shkrimtarët e brezit të ri

Lëvizjet për gjuhë

Ftesa, Të rejat|

Me rastin e 21 shkurtit, Ditës Ndërkombëtare të Gjuhës Amtare, Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit... Read More → Lëvizjet për gjuhë

Close Search Window