QKLL përkujton poetët Frederik Rreshpja dhe Fatos Arapi në ditën e lindjes

Aktivitete, Të rejat|

Në 90-vjetorin e lindjes së Fatos Arapit dhe 80-vjetorin e lindjes së Frederik Rreshpjes, Qendra... Read More → QKLL përkujton poetët Frederik Rreshpja dhe Fatos Arapi në ditën e lindjes

Ndahen çmimet e Konkursit “Libri i Karantinës”

Aktivitete, Konkursi “Libri i karantinës”, Të rejat|

Në një ceremoni, ku ishte e pranishme edhe ministrja e Kulturës, Elva Margariti, juria e Konkursit... Read More → Ndahen çmimet e Konkursit “Libri i Karantinës”

QKLL shpall fondin e krijimtarisë letrare për të rinj

Fondi i krijimtarisë letrare për të rinj-2020, Të rejat, Thirrje|

QKLL SHPALL FONDIN E KRIJIMTARISË LETRARE PËR TË RINJ Mbështetja e letërsisë së autorëve të rinj do... Read More → QKLL shpall fondin e krijimtarisë letrare për të rinj

QKLL shpall fondin e përkthimit nga gjuha e huaj në gjuhën shqipe

Fondi i përkthimit letrar nga gjuha e huaj në gjuhë shqipe - 2020, Të rejat, Thirrje|

  THIRRJE PËR APLIKIME Mbështetje për përkthimin e veprave nga gjuha e huaj në gjuhën shqipe QKLL... Read More → QKLL shpall fondin e përkthimit nga gjuha e huaj në gjuhën shqipe

Ministrja e Kulturës Elva Margariti përuron hapësirat e reja të QKLL-së

Të rejat|

Ministrja e Kulturës, Elva Margariti, zgjodhi hapjen e “Fondit të përkthimit nga gjuha shqipe në... Read More → Ministrja e Kulturës Elva Margariti përuron hapësirat e reja të QKLL-së

Call for applications – Support for the translation from Albanian to Foreign languages

Fondi i përkthimit letrar nga gjuha shqipe në gjuhë të huaj-2020, Të rejat, Thirrje|

The fund for translation of Albanian works in other languages is an initiative taken by the Ministry of... Read More → Call for applications – Support for the translation from Albanian to Foreign languages

Takimi i kreut të Sektorit të Kulturës së Ambasadës Gjermane në Tiranë

Të rejat|

Kreu i Sektorit të Kulturës së Ambasadës Gjermane në Tiranë, Enrico Günther u takua me Drejtoren e... Read More → Takimi i kreut të Sektorit të Kulturës së Ambasadës Gjermane në Tiranë

Mundësi për shkrimtarët e rinj

Ftesa, Të rejat|

15 Paketa falas për Kurse Shkrimi, me qindra video udhëzuese online dhe me përmbajte kursesh falas, që... Read More → Mundësi për shkrimtarët e rinj

Gratë intelektuale u bashkohen mjekëve

I pakategorizuar, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit bëri bashkë gra shkrimtare, studiuese, botuese, profesore në një... Read More → Gratë intelektuale u bashkohen mjekëve

Ftesë me rastin e 8 Marsit

Ftesa, Të rejat|

“Ditën e hënë, dt. 09 mars, ora 11:30, pranë Art Turbinës, Qendra Kombëtare e Librit dhe e Leximit... Read More → Ftesë me rastin e 8 Marsit

Close Search Window