Dita Botërore e Përkthimit

Aktivitete, Të rejat|

Në Ditën Botërore të Përkthimit, Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit organizoi një simpozium me... Read More → Dita Botërore e Përkthimit

Për herë të parë Shqipëria do të ketë Poetin Laureat

Aktivitete, Poeti Laureat (2020-2020), Të rejat|

Për herë të parë, QKLL do të krijojë atë që në vende të tjera quhet institucioni i Poetit Laureat,... Read More → Për herë të parë Shqipëria do të ketë Poetin Laureat

Shpallen fituesit e projektit “Fondi i krijimtarisë letrare për të rinj”

Aktivitete, Fondi i krijimtarisë letrare për të rinj-2020, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit shpalli fituesit e projektit “Fondi i krijimtarisë letrare për të... Read More → Shpallen fituesit e projektit “Fondi i krijimtarisë letrare për të rinj”

QKLL kremton 113-vjetorin e lindjes së Mitrush Kutelit

Aktivitete, Të rejat|

Me rastin e 113–vjetorit të lindjes së Mitrush Kutelit, një prej zërave më të rëndësishëm të... Read More → QKLL kremton 113-vjetorin e lindjes së Mitrush Kutelit

Shpallen fituesit e Fondit të Përkthimit

Aktivitete, Fondi i përkthimit letrar nga gjuha e huaj në gjuhë shqipe - 2020, Fondi i përkthimit letrar nga gjuha shqipe në gjuhë të huaj-2020, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit ndau sot çmimet e projekteve “Fondi i përkthimit nga shqipja në... Read More → Shpallen fituesit e Fondit të Përkthimit

QKLL, takim me autorë të qytetit të Pogradecit

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit organizoi një kafe letrare me autorë pogradecarë, bri rrugicës ku... Read More → QKLL, takim me autorë të qytetit të Pogradecit

Ndahen çmimet e konkursit të letërsisë për fëmijë

Aktivitete, Fondi i mbështetjes së krijimtarisë letrare për fëmije -2020, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit ndau sot çmimet e projektit “Fondi për mbështetjen e... Read More → Ndahen çmimet e konkursit të letërsisë për fëmijë

Mbështetje financiare mbi projekte në fushën e librit dhe leximit 2020

Mbështetje financiare për projekte në fushën e librit dhe leximit 2020, Të rejat, Thirrje|

Mbështetje financiare mbi projekte në fushën e librit dhe leximit 2020 Në zbatim të misionit të saj,... Read More → Mbështetje financiare mbi projekte në fushën e librit dhe leximit 2020

QKLL kremton 100-vjetorin e lindjes së Arshi Pipës

Aktivitete, Të rejat|

100-vjetori i lindjes së Arshi Pipës, një personalitet i kulturës shqiptare, u kremtua përmes një... Read More → QKLL kremton 100-vjetorin e lindjes së Arshi Pipës

QKLL kremton 95-vjetorin e lindjes së Martin Camajt

Aktivitete, Të rejat|

95-vjetori i lindjes së Martin Camajt u kremtua përmes një konference në hapësirat e Qendrës... Read More → QKLL kremton 95-vjetorin e lindjes së Martin Camajt

Close Search Window