Ndahen çmimet e Konkursit “Libri i Karantinës”

Aktivitete, Konkursi “Libri i karantinës”, Të rejat|

Në një ceremoni, ku ishte e pranishme edhe ministrja e Kulturës, Elva Margariti, juria e Konkursit... Read More → Ndahen çmimet e Konkursit “Libri i Karantinës”

Mbledhja e parë e Kolegjiumit të QKLL-së

Aktivitete|

Kolegjiumi pranë Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit, u mblodh sot për t’u dhënë jetë... Read More → Mbledhja e parë e Kolegjiumit të QKLL-së

Ambasadorja greke znj. Sophia Philippidou vizitë në QKLL

Aktivitete|

Ambasadorja e Greqisë në Tiranë, Sophia Philippidou në një vizitë sot në Qendrën Kombëtare të... Read More → Ambasadorja greke znj. Sophia Philippidou vizitë në QKLL

Festivali i Krijimit Letrar 2017-2019

Aktivitete|

Nё Ditёn Botёrore tё Librit dhe tё sё Drejtёs sё Autorit, mё datё 23 prill 2020, Qendra Kombёtare... Read More → Festivali i Krijimit Letrar 2017-2019

Botim shkencor pёr poetin Zef Zorba nga studentёt e degёs sё Letёrsisё

Aktivitete|

Me ratin e 100 vjetorit tё lindjes sё poetit Zef Zorba,Qendra Kombёtare e Librit dhe Leximit dhe... Read More → Botim shkencor pёr poetin Zef Zorba nga studentёt e degёs sё Letёrsisё

Promovimi i librit “Ndonjëherë Qëndrojnë Përgjithmonë” i autorit Enkelejd Lamaj

Aktivitete|

Në vijim të takimeve letrare që Qendra Kombëtare e Librit dhe e Leximit organizon çdo javë, më dt. 06... Read More → Promovimi i librit “Ndonjëherë Qëndrojnë Përgjithmonë” i autorit Enkelejd Lamaj

Aktivitet me rastin e 75-vjetorit të lindjes së Xhevahir Spahiut

Aktivitete|

Me rastin e 75-vjetorit të lindjes së poetit Xhevahir Spahiu, Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit në... Read More → Aktivitet me rastin e 75-vjetorit të lindjes së Xhevahir Spahiut

Shpalosja e platformës për autorët e rinj

Aktivitete|

Më 27 shkurt në mjediset e Ministrisë së Kulturës QKLL organizoi një takim informues me shkrimtarë,... Read More → Shpalosja e platformës për autorët e rinj

Takim kushtuar krijimtarisë së poetit dhe prozatorit Rudolf Marku

Aktivitete|

Çdo javë Qendra Kombëtare e Librit dhe e Leximit do t’i kushtojë një hapësirë krijimtarisë së një... Read More → Takim kushtuar krijimtarisë së poetit dhe prozatorit Rudolf Marku

Takimi i shkrimtarëve të diasporës

Aktivitete|

Qendra e Botimeve për Diasporën në bashkëpunim me Ministrinë e Kulturës së Shqipërisë dhe Qendrën... Read More → Takimi i shkrimtarëve të diasporës

Close Search Window