QKLL kremton 113-vjetorin e lindjes së Mitrush Kutelit

Aktivitete, Të rejat|

Me rastin e 113–vjetorit të lindjes së Mitrush Kutelit, një prej zërave më të rëndësishëm të... Read More → QKLL kremton 113-vjetorin e lindjes së Mitrush Kutelit

Shpallen fituesit e Fondit të Përkthimit

Aktivitete, Fondi i përkthimit letrar nga gjuha e huaj në gjuhë shqipe - 2020, Fondi i përkthimit letrar nga gjuha shqipe në gjuhë të huaj-2020, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit ndau sot çmimet e projekteve “Fondi i përkthimit nga shqipja në... Read More → Shpallen fituesit e Fondit të Përkthimit

QKLL, takim me autorë të qytetit të Pogradecit

Aktivitete, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit organizoi një kafe letrare me autorë pogradecarë, bri rrugicës ku... Read More → QKLL, takim me autorë të qytetit të Pogradecit

Ndahen çmimet e konkursit të letërsisë për fëmijë

Aktivitete, Fondi i mbështetjes së krijimtarisë letrare për fëmije -2020, Të rejat|

Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit ndau sot çmimet e projektit “Fondi për mbështetjen e... Read More → Ndahen çmimet e konkursit të letërsisë për fëmijë

QKLL kremton 100-vjetorin e lindjes së Arshi Pipës

Aktivitete, Të rejat|

100-vjetori i lindjes së Arshi Pipës, një personalitet i kulturës shqiptare, u kremtua përmes një... Read More → QKLL kremton 100-vjetorin e lindjes së Arshi Pipës

QKLL kremton 95-vjetorin e lindjes së Martin Camajt

Aktivitete, Të rejat|

95-vjetori i lindjes së Martin Camajt u kremtua përmes një konference në hapësirat e Qendrës... Read More → QKLL kremton 95-vjetorin e lindjes së Martin Camajt

QKLL përkujton poetët Frederik Rreshpja dhe Fatos Arapi në ditën e lindjes

Aktivitete, Të rejat|

Në 90-vjetorin e lindjes së Fatos Arapit dhe 80-vjetorin e lindjes së Frederik Rreshpjes, Qendra... Read More → QKLL përkujton poetët Frederik Rreshpja dhe Fatos Arapi në ditën e lindjes

Ndahen çmimet e Konkursit “Libri i Karantinës”

Aktivitete, Konkursi “Libri i karantinës”, Të rejat|

Në një ceremoni, ku ishte e pranishme edhe ministrja e Kulturës, Elva Margariti, juria e Konkursit... Read More → Ndahen çmimet e Konkursit “Libri i Karantinës”

Mbledhja e parë e Kolegjiumit të QKLL-së

Aktivitete|

Kolegjiumi pranë Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit, u mblodh sot për t’u dhënë jetë... Read More → Mbledhja e parë e Kolegjiumit të QKLL-së

Ambasadorja greke znj. Sophia Philippidou vizitë në QKLL

Aktivitete|

Ambasadorja e Greqisë në Tiranë, Sophia Philippidou në një vizitë sot në Qendrën Kombëtare të... Read More → Ambasadorja greke znj. Sophia Philippidou vizitë në QKLL

Close Search Window